Információk

Üzleteink

Üzleteink

4033. Debrecen Sámsoni út 38.

12V akkumulátor

12V motorkerékpár akkumulátor
Néha nem könnyű a megfelelő motorkerékpár akkumulátort megtalálni. Üzletünk elérhetőségein Önök szakszerű választ kapnak bármely akkumulátorral kapcsolatos kérdésükre. Az egyéni használati szokások, a jármű extra felszereltségének figyelembevételével segítünk kiválasztani a megfelelő akkumulátort. Ingyenes bevizsgálá...

12V motorkerékpár akkumulátor
Néha nem könnyű a megfelelő motorkerékpár akkumulátort megtalálni. Üzletünk elérhetőségein Önök szakszerű választ kapnak bármely akkumulátorral kapcsolatos kérdésükre. Az egyéni használati szokások, a jármű extra felszereltségének figyelembevételével segítünk kiválasztani a megfelelő akkumulátort. Ingyenes bevizsgálás üzletünknél.
Akkumulátor kereskedelem Debrecenben és országosan, elérhető árakon!

Bővebben

12V akkumulátor 215 terméket találtam.

Alkategóriák

 • Savas - Folyadékos

  Motorkerékpár , Robogó, quad akkumulátorok

  -Folyadékos:  hagyományos folyadékos ólom akkumulátor.

 • (AGM) Felitatott (Fiolás)

   -Felitatott (fiolás): Nem tartalmaz folyékony elektrolitot, az elektrolit üvegszálas szeparátorban van felitatva a lemezek között (AGM). Előnye, hogy teljesen zárt és karbantartásmentes. Borulás, baleset esetén, ha az akkumulátor megsérülne, akkor sem folyik ki belőle sav. Bármilyen pozícióban beszerelhető. Használatba vétel előtt a hozzá gyárilag mellékelt hígított kénsavval (akkusav) fel kell tölteni. Ezt mi értékesítés előtt kérésre elvégezzük, de akár Ön is megteheti mielőtt beszerelné az akkut.

 • (AGM) Gyárilag zárt

  -Gyárilag felitatott, zárt: Nem tartalmaz folyékony elektrolitot, az elektrolit üvegszálas szeparátorban van felitatva a lemezek között (AGM). Előnye, hogy teljesen zárt és karbantartásmentes. Borulás, baleset esetén, ha az akkumulátor megsérülne, akkor sem folyik ki belőle sav. Bármilyen pozícióban beszerelhető.

 • Géles akkumulátorok

  Géles akkumulátorok

oldalanként
Mutat 1 - 50 / 215
Mutat 1 - 50 / 215