CTEK MXS 7.0 autó akkumulátortöltő / karbantartó Nagyobb

CTEK MXS 7.0 autó akkumulátortöltő / karbantartó

56-755

Új termék

12 V-os akkumulátorhoz, 8 lépcsős töltési technológiával. Ugyancsak nagyméretű általánosan használható töltő, de azoknak, akik nagyobb járművet használnak, mint például személygépkocsi, lakókocsi vagy hajó.

Bővebb leírás

45 000 Ft‎ Adóval

Adatlap

Garancia:5 Év
Névleges feszültség:(V)12
Súly:(kg)0.8
Szállítási költség:(1db)2900Ft Bruttó (0-10kg)

Egyéb információ

Miért érdemes CTEK töltőt választani?


A '90-es évek közepén az akkumulátorok nagyfokú műszaki fejlődésen mentek keresztül, és éppen emiatt van szükség arra, hogy akkumulátorainkat hozzájuk illő, új rendszerű töltőkészülékkel töltsük. A CTEK teljesen új rendszert fejlesztett ki, amely eleget tesz ezeknek az új követelményének, és ez az, amiért a cég 8 lépésből álló töltési karakterisztikája világszerte szabadalommal védett. Tehát nem csupán a műszaki fejlesztés miatt jobbak a CTEK töltők, hanem azért, mert egy teljesen új, egyedülálló rendszer lett kifejlesztetve.
 • Mindig biztos indítás
 • 2x hosszabb akkumulátor élettartam
 • Mindig 100%-os töltöttség
 • 100%-os akkukapacitás kihasználás
 • Teljesen automata
 • Felhasználói hibák ellen védett
 • 5 vagy 2 év garancia
 • Újraélesztő, felújító üzemmód
 • Csepptöltés
 • Akár hónapokra is az akkun maradhat
 • Okos kiegészítőkkel bővíthető

10 nyomós érv a CTEK töltők mellett

 

 1. 3 egymást követő évben‚ a legjobb teszteredménnyel rendelkezik.
 2. Biztonságra tervezve: A felhasználó, a személygépkocsi elektronikus rendszere, és az akkumulátor biztonsága végett.
 3. Teljesen új, saját szabadalmaztatott rendszer, a jelenlegi akkumulátorokra és járművekre kifejlesztve.
 4. Kisméretű és kézhez álló,rendkívül könnyen használható, mégis igen erőteljes és hatékony.
 5. Bármilyen időjárási vagy hőmérsékleti körülmények között használható (bármi legyen is), mivel a készülékek erős kivitelűek és külső használatra készültek - mindegyik készülék IP44-65 védelemmel rendelkezik (freccsenő víz és por ellen védett), valamint -20 és +50 °C között használható.
 6. Szép és praktikus formatervezés: megnyerő kivitel, könnyen magával viheti az ember, egyértelmű és könnyen tanulható a kezelése.
 7. Igen rugalmas akár a töltés helyszínén, akár a töltési módja tekintetében különböző járművekben, ólomsavas akkumulátorokon, alkalmazási helyen és körülmények között. Hónapokig töltési üzemmódban hagyhatók az akkumulátorok gondozása végett.
 8. Az áruk is kedvező: rendkívül jó és praktikus, kompatibilis és kímélő az akkumulátorhoz és a járműhöz, és mindezen túlmenően még az áruk is méltányos.
 9. A CTEK OEM ügyfelei (Porsche, Mercedes, Maybach, Harley Davidson, Aston Martin, Bentley, Lambourghini és Ferrari) igazolhatják a készülékek minőségét és magas műszaki színvonalát.
 10. Az 5 év vásárlói garancia, valamint a 2 év professzionális "gyakori használatra szóló" garancia már önmagában is sok mindent elmond a magas műszaki színvonalról és kötelezettségvállalásról.

 

12 V-os akkumulátorhoz, 8 lépcsős töltési technológiával. Ugyancsak nagyméretű általánosan használható töltő, de azoknak, akik nagyobb járművet használnak, mint például személygépkocsi, lakókocsi vagy hajó.
Gyorsabban tölt mint a MULTI XS 3600.   Tápegység /Supply/ üzemmódban akkumulátor nélkül is szolgáltat energiát.
Tökéletes akkumulátortöltésnél, mert a régi beállítást nem felejti el.
A felújítási /Recond/ üzemmódban helyreállítja a savlerakódást, amely a nagymértékben lemerült akkumulátorokra jellemző. Növeli az akkumulátor élettartamát és visszaállítja kapacitását. 
 
Műszaki adatok
VédelemIP 65 230 V
Feszültség12V
Töltőáram7A
Töltés1,2-150Ah
Méret(mm)191x89x48
Kapacitás1,2-225Ah
Súly0,8 kg
Garancia5 év