Népszerű eladások

Információk

Gyártók

Új termékek

Üzleteink

Üzleteink

4033. Debrecen Sámsoni út 38.

Lista rendezése gyártónként Banner Austria

Már több mint hetven éve, hogy a Banner bika a legmagasabb minőségi követelményeket kielégítő akkumulátorgyártás jelképévé vált.

A Banner az egyedüli osztrák akkumulátorgyártó, amelyet a nemzetközileg is elismert és vezető akkumulátorgyártók közé sorolnak, és amely sok jelentős gépjárműgyártó, mint Audi, BMW, VW, Chrysler, Porsche vagy Mercedes részére szállít OEM-ként, eredeti gyári széria minőségben (original equipment manufacturer) akkumulátorokat. A Banner termékei megállják helyüket a leghidegebb, északi skandináv területeken és az afrikai hőségben egyaránt.

A Banner filozófiája
Műszaki tökély és optimális szolgáltatások, ez a Banner filozófiája. Ehhez tartozik a feltétlen pontosság és szállítói hűség, mely nagymértékű ökológiai felelősségtudattal társul. Az innovatív gondolkozás adja a garanciát a legmagasabb minőségi követelményeknek megfelelő termékekre, amelyek üzembiztonsága és hosszú élettartama önmagáért beszél.

Bizonyított minőség
A Banner a legújabb ISO 9001, ISO/TS 16949 és ISO 14001 minősítésekkel rendelkezik. Ennél a minőségbiztosítási eljárásnál minden minőségileg releváns vállalati eljárást a legalaposabb vizsgálat alá vetnek. Fő célunk, hogy minőségbiztosítási rendszerünkből ügyfeleink folyamatosan profitáljanak.

Bővebben
oldalanként
Mutat 1 - 50 / 82
Mutat 1 - 50 / 82